Bestuur

Bart de Boer

Bart de Boer

Penningmeester

Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zoveel bagage meegeven dat zij een serieus perspectief hebben op een betaalde baan. Het is vaak niet erg motiverend om te moeten rondkomen van een uitkering.  Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt lopen meestal niet over van zelfvertrouwen. Bij de Blauwe Krokodil werken we daaraan door ze de kans te geven om te werken aan hun ontwikkeling.

Bart is werkzaam als auditmanager. Hij houdt in deze baan scherp in de gaten of projecten naar wens verlopen.

Deze kennis en ervaring komt goed van pas en Bart wil dit inzetten om de ambities van De Blauwe Krokodil waar te maken.

Winifred van den Berg

Winifred van den Berg

Voorzitter

De kracht en tegelijkertijd het mooie van De Blauwe Krokodil is, dat zij zich focust op de talentontwikkeling van de jongeren en niet op hun beperking. Vaak wordt dat talent door de buitenwacht overschaduwd door de beperking en dat is precies wat wij niet doen. De Blauwe Krokodil biedt echt een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. We ontzorgen zowel ouders als bedrijven. De jongeren kunnen zich verder ontwikkelen binnen een veilige werkomgeving. En de overheid stellen wij een voorbeeld van hoe het ook kan.

Winifred hoopt dat De Blauwe Krokodil op een rustige, gedegen manier groeit tot een groter bedrijf, waarbij talentontwikkeling van jongeren met een beperking voorop blijft staan.

Winifred werkt als HR-manager en wil haar kennis en ervaring graag inzetten.

Vacature

Vacature

Secretaris