Het is zaterdagmiddag wanneer ik samen met een vriendin door de polder van Goeree-Overflakkee rijd. Het Zuid-Hollandse eiland ligt prachtig in het zonnetje. Wij rijden op een smal landweggetje en aan weerszijden zien we allerlei wilde bloemen. Ideaal voor macrofotografie. Een half uur lang lopen wij heen en weer en leggen we de bloemen op de gevoelige plaat vast. Opeens zie ik …, tja, wat zijn dat nou voor bloemen? Mijn kennis reikt helaas niet verder dan een ‘bloempje op een steeltje’. ‘s Avonds vind ik op het internet een website over veld- en weidebloemen. Alleen, er is iets met de opbouw van de website. 

Hoe is de opbouw van de website?

Gratis korte scan website

Als ik de website beter bekijk dan zie ik het. De teksten en beeldmateriaal vallen aan weerszijden van het scherm van mijn laptop af. Op de homepage staat geschreven dat er zo’n 377 bloemen worden getoond, vergezeld van 3500 foto’s en veel tekst. Het is weliswaar leuk opgezet, maar voor een zoektocht naar dat ene bloemetje is deze site niet handig. Ik zoek verder met een gerichte zoekvraag. Al snel kom ik bij een ondernemer die zaden van veldbloemen verkoopt. En ja hoor, daar staat mijn bloempje….mooi gerangschikt met een duidelijke foto en een korte beschrijving. Het blijkt hier te gaan om de Centaurea cyanus in de kleur blauw. Of anders gezegd, de blauwe korenbloem.

De Blauwe Krokodil geeft GRATIS een

korte scan cadeau!

Wanneer is mijn bedrijfswebsite klaar? Jouw website is pas klaar als alles klopt. Dit kun je testen door het uitvoeren van een controle scan van de website. Voor de snelle beslissers: de Blauwe Krokodil voert nu GRATIS een korte scan uit.

Inhoud korte scan

De Blauwe Krokodil doet een test waarbij wij kijken naar de vormgeving, de beveiliging en navigatie van je website. Een goede basis van een site is onmisbaar.

Een voorbeeld korte scan

De website van de acteur / auteur Coen van Vlijmen ging online nadat Esmaralda een korte scan had uitgevoerd op de vormgeving en de navigatie binnen de site. Op basis van haar aanbevelingen hebben we de site verder kunnen optimaliseren, met als resultaat een prachtige website waar de klant trots op is. 

Aanmelden korte scan