“Alleen Samen” luidt het motto in deze Corona tijden. Ik las dat de campagnevideo hiervoor binnen enkele dagen met honderden mensen vanuit huis gemaakt is. De maker van de video vertelde: ‘Ik denk dat de mensen thuis ook zaten te smachten om iets leuks en zinvols te doen’. Dit is exact dezelfde gedachte van waaruit wij de Blauwe Krokodil hebben opgezet. Een stap naar een inclusieve arbeidsmarkt.

Er zijn (te-)veel jongeren die de aansluiting naar de arbeidsmarkt niet weten te maken, maar die ook thuis zitten te smachten om een bijdrage te leveren, om verder te leren door te werken, die mee willen doen als ieder ander. Dat kost soms aanpassen of gedragsverandering maar juist in deze afgelopen maanden hebben we gezien dat we gezamenlijk tot grote veranderingen in staat zijn.

‘Thuis zitten voelt alleen, maar omdat we allemaal thuis zitten voelt dat ook als samen’

Tijdens deze intelligente lockdown hebben we de kracht van digitale communicatie en online samenwerking kunnen ervaren. Deze periode biedt kansen (en tijd!) om ook je eigen online communicatie te vernieuwen. Wij denken vanuit de Blauwe Krokodil graag hierover met je mee!

Een exclusieve website wordt inclusief gemaakt!
Een exclusieve website wordt inclusief gemaakt

Door een website te laten bouwen bij de Blauwe Krokodil, kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat we ‘post-Corona’ niet meer teruggaan naar een tijd waarin thuis zitten weer alleen is voor diegenen die van de arbeidsmarkt verstoken blijven. Wij zetten ons met hart en ziel in voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Een exclusieve website wordt inclusief gemaakt!