Over de Blauwe Krokodil

 

Missie

De Blauwe Krokodil is een stichting zonder winstoogmerk. Wij investeren in onze medewerkers en in professionele kwaliteit.

In onze open bedrijfscultuur staat de Blauwe Krokodil voor persoonlijke aandacht voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Binnen de bedrijfsvoering van de Blauwe Krokodil houdt zij zich bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. We streven naar een ontspannen werksfeer waarbij onze medewerkers met een arbeidsbeperking tot hun recht komen. We bieden hen een leerwerkplek aan waarin ze werkvaardigheden kunnen opdoen.

Bedrijfsprofiel

Onze klantenkring bestaat uit zzp’ers en kleine bedrijven waarbij duurzaamheid, milieubewustzijn en persoonlijke ontwikkeling kernwaarden zijn.

De Blauwe Krokodil is een bedrijf wat door onze klanten als sympathiek en professioneel wordt ervaren. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we informeel op ons gemak de ideeën van de klant over hun website of de gewenste infographic. De wensen van de klant staan hierbij vanzelfsprekend centraal, waar nodig geven we advies. Dit is kenmerkend voor onze typische en organische maatwerk-aanpak waar we zo trots op zijn.

Medewerkers

Talentontwikkeling, een-op-een begeleiding en verschillende digitale trainingen staan centraal op deze kleinschalige en toffe leerwerkplek voor mensen die niet per se in een malletje passen. Ons doel hierbij is dat onze medewerkers op den duur een betaalde baan aankunnen.

Social return – Social Return On Investment

Door de opdrachten die de Blauwe Krokodil krijgt, snijdt het mes aan twee kanten. De opdrachtgever voldoet aan zijn social return verplichting die vanaf 2015 door de Rijksoverheid verplicht is gesteld. En aan de andere kant draagt de Blauwe Krokodil bij aan een inclusieve samenleving en in het bijzonder een inclusieve arbeidsmarkt. Door jouw opdracht bieden wij werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd ontzorgt de Blauwe Krokodil jou in de uitvoer van de administratie rondom social return.

Wil je daar meer over weten, klik dan hier voor een overzicht van onze blogartikelen over social return.

Producten

Onze medewerkers zijn experts in het maken van gebruiksvriendelijke websites die uitstralen waar jij voor staat! Wij zetten onze tanden erin en laten niet eerder los tot het gewenste resultaat is bereikt. De Blauwe Krokodil verzorgt de hosting, vormgeving en ontwikkeling van jouw website.
En met ons makkelijk af te sluiten onderhoudscontract blijft jouw website altijd actueel!

Heb jij al een website maar wordt je nog niet gevonden op het internet? Onze tekstschrijver maakt jouw website SEO proof. De Blauwe Krokodil ontwerpt wervelende bedrijfslogo’s en infographics waarmee jouw bedrijfsinformatie in een oogopslag is af te lezen. Heb je interesse? Neem contact met ons en we zien elkaar snel.

Specialismen: WordPress, Inkscape, GIMP, Adobe Creative Suite, website design, infographics design, CSS-HTML, Yoast, SEO-teksten schrijven, redigeren en schrijven van websiteteksten.