Kom werken bij De Blauwe Krokodil!

Bij de Blauwe Krokodil bouwen we websites. Ook ondersteunen we opdrachtgevers met grafisch werk. We maken en bewerken foto’s en afbeeldingen zodat ze goed tot hun recht komen op een website.
Voor scholen en bedrijven in Rotterdam hebben onze specialisten infographics gemaakt. En opdrachtgevers weten ons ook te vinden voor het maken of re-designen van bedrijfslogo’s.

Waar liggen jouw talenten?

Wil jij onze klanten helpen aan een nieuwe website?

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites in WordPress. Hiervoor gebruiken we de nieuwe Gutenberg editor en het superhandige Divi.

Vind jij het leuk om foto’s en afbeeldingen te bewerken? Dan ben jij d茅 persoon die straks bedrijfslogo’s en infographics gaat maken voor onze klanten.

We zijn actief op Facebook en op LinkedIn. Vind je het leuk om onze bedrijfspagina’s bij te houden door interessante informatie te delen met onze volgers? Jij schrijft de post zodanig dat ze hoog scoren in de zoekmachines zoals Google.

Doe je niets liever dan WordPress sites maken en onderhouden? Vind je het heerlijk om met je hoofd ‘in’ een beeldscherm zitten en oplossingen te bedenken die een website beter, sneller of mooier maken?

Wie zijn wij?

De Blauwe Krokodil is een dynamisch team van DTP’ers, tekstschrijvers, websitebouwers en programmeurs. Onze visie is dat niemand met een arbeidsbeperking langs de kant hoeft te staan…

Zelfs niet als je een ‘nerd’ bent 馃槈

De Blauwe Krokodil vindt namelijk dat iedereen een talent heeft en dit op eigen tempo verder kan ontwikkelen. We bieden een uniek werk-leertraject aan met een serieuze kans om je eigen baan te cre毛ren.

Het team van de Blauwe Krokodil
van links naar rechts:
Louise, Susan, Guido, Esmaralda en David

Het netwerk van De Blauwe Krokodil bestaat uit mensen met actuele vakkennis. Zij geven 1x per maand een gemeenschappelijke training om de kennis van hun collega’s te vergroten. Op de werkvloer zijn trainers aanwezig die een-op-een begeleiding bieden tijdens het werkproces.

Heb jij kennis van:

  • Grafische vormgeving (wij werken met Inkscape en GIMP)
  • 贸f PHP, JavaScript of jQuery
  • 贸f HTML en CSS
  • 贸f SEO en contentmarketing via Facebook en LinkedIn
  • 贸f Google Analytics
贸f andere relevante ICT kennis?

Heb je op een van deze vragen ‘ja’ geantwoord?

Yes! Dan willen we je dolgraag spreken!

Als je onderstaand formulier invult, nemen we zo vlug mogelijk contact met je op. Bedankt voor de moeite!