Ontwikkel jouw talenten

Onze klanten hebben duurzaamheid en maatschappelijk ondernemerschap hoog in het vaandel staan.

De Blauwe Krokodil bouwt websites, we bewerken foto’s en afbeeldingen zodat zij op een website goed tot hun recht komen. Voor diverse scholen in Rotterdam maken we infographics. Bedrijven uit de regio weten ons te vinden voor het maken van hun bedrijfslogo’s.

Waar liggen jouw talenten?

We ontwikkelen websites in het gebruiksvriendelijke WordPress en gebruiken voor de opmaak hiervoor de superhandige plugin DIVI. Wil jij onze klanten helpen aan een (nieuwe) website?   

Vind jij het leuk om foto’s en afbeeldingen te bewerken? Dan ben jij dé persoon die straks bedrijfslogo’s en infographics gaat maken voor onze klanten.

We zijn actief op Facebook en op LinkedInVind je het leuk om onze bedrijfspagina’s bij te houden door interessante informatie te delen met onze volgers?  Jij schrijft de post zodanig dat ze hoog scoren in de zoekmachines zoals Google. 

Wij willen graag kennismaken met jou!

Je werkplek

De Blauwe Krokodil is een dynamisch team van DTP’ers, websitebouwers, programmeurs en tekstschrijvers. Onze visie is dat niemand met een arbeidsbeperking langs de kant hoeft te staan. De Blauwe Krokodil vindt dat iedereen een talent heeft en deze op eigen tempo verder kan ontwikkelen. Wij bieden een uniek werk-leertraject aan met een serieuze kans om je eigen baan te creëren.

Het netwerk van De Blauwe Krokodil bestaat uit mensen met actuele vakkennis. Zij geven 1x per maand een gemeenschappelijke training om de kennis van de medewerkers te vergroten. Op de werkvloer zijn trainers aanwezig die een-op-een begeleiding bieden tijdens het werkproces.

Functie eisen

Enige kennis van:

  • grafische vormgeving; of
  • HTML en CMS; of
  • SEO en contentmarketing via Facebook en LinkedIn
  • of andere relevante ICT kennis.

Wij werken met de softwareprogramma’s Inkscape, GIMP en WordPress met het ontwerpprogramma DIVI (thema and plugin).

Versterk de Blauwe Krokodil met jouw enthousiasme, kwaliteiten
en creatieve geest

Samen maken wij het verschil