Over hoe de ene sociale onderneming samenwerkt met de andere sociale onderneming.

Wij kregen een geweldige opdracht van Sococo. Dit bedrijf is een van de andere Kroonjuwelen in het verzamelgebouw De Kroon. 

Sococo produceert koffie. Gedurende het productieproces en in hun bedrijfsvoering staan milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Perry van Gils is de drijvende kracht achter Sococo. Zijn uitdaging is om een eerlijke en gelijkwaardige koffieketen in Guatemala op te zetten. Er wordt rechtstreeks vanuit het land koffie ingekocht tegen een eerlijke prijs voor de koffieboeren. Een heerlijk maar vooral eerlijk kopje koffie dus. In Nederland heeft Perry mensen in dienst die een extra steuntje in de rug nodig hebben om hun talent en creativiteit te ontdekken, dit gebeurt via zogeheten koffie leerwerktrajecten. Een prachtig schoolvoorbeeld van social return.  

Het gehele productieproces en de bedrijfsvoering is samengebracht in een infographic met heldere beeldtaal en korte teksten. Onze grafische ontwerper Susan heeft de oude infographic een nieuw design gegeven met het bestaande logo en de illustraties van Sococo.

Wil jij ook bedrijfsinformatie overbrengen aan jouw klant? Laat een infographic maken! Neem contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag.