Over het algemeen maakt je hostingbedrijf elke dag een complete back-up van je website. Als er iets misgaat tijdens het bewerken van je website kun je je provider vragen om een eerdere back-up te herstellen.

Controleer voor alle zekerheid of jouw provider ook regelmatig een back-up maakt van je website. Soms dient er extra voor betaald te worden.

De provider waar de Blauwe Krokodil graag mee samenwerkt, maakt standaard elke dag een back-up van je website. Wil je meerdere back-ups per dag — of een per uur — dan is dat ook mogelijk. Zonder extra kosten.
Je back-ups worden dan gedurende 1 week bewaard.

Als je zelf ook nog een back-up wilt maken van je website, dan kun je daar een plug-in voor gebruiken. Een van de back-up plug-ins die wij aanbevelen is ‘UpdraftPlus WordPress Backup Plugin‘.

Met een onderhoudsabonnement bij de Blauwe Krokodil heb je geen plug-in nodig en verzeker je je van een goede nachtrust door de zekerheid dat je website ook in het geval van een kleine ramp altijd binnen 24 uur weer ‘up & running’ is.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met Louise op telefoonnummer 06-50281765 voor een vrijblijvende offerte.