Het blije team van de Blauwe Krokodil

Maak jouw website inclusief!

Wil je meer weten?

Vanuit de Blauwe Krokodil denken wij graag met je mee over het vernieuwen van je online communicatie. Je hebt zelfs al een compleet vernieuwde en opgefriste website vanaf €1695.-

Wil je jouw website in een nieuw jasje steken of ken je onze volgende opdrachtgever: de eerste tien krijgen een exemplaar van het boek The Blue Crocodile cadeau!

De Blauwe Krokodil zet haar tanden graag in WordPress websites. Je kunt bij ons een nieuwe professionele website laten maken. Wil je overstappen van Joomla naar WordPress of wil je een remake? Ook daar helpen we je graag mee!
En omdat een website een gebruiksvoorwerp is, met onderdelen die soms reparatie of vervanging nodig hebben, zetten we ook graag een tandje bij voor het onderhoud van websites.

Heb je een visuele presentatie nodig van gegevens, informatie of informatiestromen, kies dan voor onze ontwerpers, die daarvoor een duidelijke infographic maken.

Foto van Blauwe Krokodillen aan het werk

De referenties door onze opdrachtgevers tonen hoe tevreden zij zijn met ons werk. De voorbeelden van dat werk kun je bekijken op onze portfolio pagina.

We vinden online veiligheid, goede voorlichting en duidelijke communicatie belangrijk. En omdat we het leuk vinden om onze kennis te delen met onze opdrachtgevers geven we trainingen over WordPress, HTML en CSS.

Extra bijzonder is dat je meewerkt aan social return, als je je website laat maken en onderhouden door de Blauwe Krokodil. In een serie artikelen over ‘social return’ legt Esmaralda uit dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gelijke kansen moeten krijgen op werk en inkomen.