Ons Portfolio

In ons portfolio tonen we een paar van de websites en infographics waar we opdrachtgevers blij mee hebben gemaakt. Vanwege copyrights kunnen we hier niet alle websites en infographics laten zien die we hebben gemaakt.

Zie je een ontwerp dat je mooi vindt of wil je iets heel anders? We helpen graag en we houden van uitdagingen! Neem contact op met De Blauwe Krokodil voor een vrijblijvende offerte of kom eens langs om kennis te maken en ideeën op te doen.

Werktaltijd

Werktaltijd kan u veel zorgen uit handen nemen. Preventief, in verzuimsituaties en bij dreigende arbeidsongeschiktheid.

Look-a-Luik

Look-a-Luik is het duurzame alternatief voor de huidige buitenzonwering. Look-A-Luik biedt een eenvoudige, voordelige en duurzame zonwering.

The Art of Tango

Deze Engelstalige website is de begeleidende site voor de gelijknamige doctoraalscriptie van de Argentijnse tango-pianiste Bárbara Varassi Pega. De site biedt toegang tot gedetailleerde informatie en geluidsfragmenten van de muziek die onderwerp is van de scriptie.

Weustink & Partners

Ellen Weustink is de drijvende kracht achter Weustink & Partners. Haar bedrijf is gespecialiseerd in outplacement, re-integratie en loopbaancoaching.

Mandala Mind

MandalaMind geeft diverse soorten yoga. Esther is de drijvende kracht achter MandalaMind.

Hetty Oostijen

De coachingpraktijk van Hetty Oostijen bevindt zich in Rotterdam en biedt naast individuele coaching ook teamcoaching aan.

Iris Organiseert

Professioneel organizer Iris van Itallie adviseert, helpt en ondersteunt mensen met het ordenen en opruimen van huis, werkplek en/of administratie.

Ellen de Koter

Ellen de Koter coacht personen en samengestelde gezinnen. Deze vorm van coaching is ontstaan uit haar eigen ervaringen, wat de website een persoonlijk tintje geeft.

Sococo (infographic)

Sococo produceert koffie. Gedurende het productieproces en hun bedrijfsvoering staan milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap centraal.

Bridge Voortgezet onderwijs (infographic)

Infographic gemaakt voor scholen op Rotterdam-Zuid.