Ons Portfolio

In ons portfolio tonen we een paar van de websites en infographics waar we opdrachtgevers blij mee hebben gemaakt. Vanwege copyrights kunnen we hier niet alle websites en infographics laten zien die we hebben gemaakt.

Zie je een ontwerp dat je mooi vindt of wil je iets heel anders? We helpen graag en we houden van uitdagingen! Neem contact op met De Blauwe Krokodil voor een vrijblijvende offerte of kom eens langs om kennis te maken en ideeën op te doen.

Iris Organiseert

Professioneel organizer Iris van Itallie adviseert, helpt en ondersteunt mensen met het ordenen en opruimen van huis, werkplek en/of administratie.

Mandala Mind

MandalaMind geeft diverse soorten yoga. Esther is de drijvende kracht achter MandalaMind.

Weustink & Partners

Ellen Weustink is de drijvende kracht achter Weustink & Partners. Haar bedrijf is gespecialiseerd in outplacement, re-integratie en loopbaancoaching.

Hetty Oostijen

De coachingpraktijk van Hetty Oostijen bevindt zich in Rotterdam en biedt naast individuele coaching ook teamcoaching aan.

Ellen de Koter

Ellen de Koter coacht personen en samengestelde gezinnen. Deze vorm van coaching is ontstaan uit haar eigen ervaringen, wat de website een persoonlijk tintje geeft.

The Art of Tango

Deze Engelstalige website is de begeleidende site voor de gelijknamige doctoraalscriptie van de Argentijnse tango-pianiste Bárbara Varassi Pega. De site biedt toegang tot gedetailleerde informatie en geluidsfragmenten van de muziek die onderwerp is van de scriptie.

Sococo (infographic)

Sococo produceert koffie. Gedurende het productieproces en hun bedrijfsvoering staan milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap centraal.

Bridge Voortgezet onderwijs (infographic)

Infographic gemaakt voor scholen op Rotterdam-Zuid.