Referenties

Ik ben tevreden over de dienstverlening. De Blauwe Krokodil heeft vooraf helder aangegeven wat hun mogelijkheden zijn. Dit geeft duidelijkheid over het traject en het eindresultaat.

Ze komen op de afgesproken momenten hun afspraken na, zijn goed bereikbaar en denken mee aan oplossingen.

De Blauwe Krokodil is anders dan andere websitebouwers, omdat ze persoonlijke aandacht geven.

Mijn vragen werden serieus genomen en ze leefden zich in om mee te werken aan een eindresultaat zoals ik dat in gedachten had. Waarbij ze tegelijkertijd ook alternatieven boden als ze dachten dat iets op een andere manier zou kunnen.

Persoonlijke betrokkenheid past het best bij De Blauwe Krokodil.

www.irisorganiseert.nl

Iris van Itallie

Ik had al een website maar ik wilde er een onder mijn eigen naam. Via Louise kwam ik bij De Blauwe Krokodil.

Ik ben tevreden met het resultaat en er was sprake van een goede afstemming. Ik had behoefte aan een serieuze gesprekspartner die begreep wat ik wilde.

Wat me aanspreekt bij De Blauwe Krokodil is dat de websites gemaakt worden door mensen die niet perse in een malletje passen.

Als ik De Blauwe Krokodil zou typeren dan zou het sympathiek en professioneel zijn.

www.hettyoostijen.nl

Hetty Oostijen

Het is een genoegen om samen met De Blauwe Krokodil te pionieren en te werken aan optimale kansen voor de Rotterdamse jeugd.

Samen met enkele collega’s vormen wij het Loopbaancollectief. Wij helpen scholen bij loopbaanoriëntatie: dat wil zeggen dat leerlingen hun talenten en drijfveren ontdekken, zich oriënteren op sectoren en beroepen en leren keuzes maken.

De Blauwe Krokodil heeft ons een grote dienst bewezen door prachtige infographics te ontwikkelen van de jaarlijnen op scholen.

Zo wordt het voor medewerkers, leerlingen en ouders heel inzichtelijk welke activiteiten er zijn en wanneer zij hierover in gesprek gaan.

Daarnaast kunnen scholen aan de hand van de infographics hun trajecten met elkaar vergelijken en van elkaar leren.

De medewerkers van de Blauwe Krokodil maken de jaarlijnen voor elke school op maat, met veel geduld en creativiteit.

De Blauwe Krokodil past uitstekend bij onze doelstelling: we doen graag een beroep om hun talenten en gunnen de medewerkers een goede plek op de arbeidsmarkt.

Annette Diender

De Blauwe Krokodil heeft de begeleidende website gebouwd voor een muziekboek dat ik ga publiceren.

Vooraf had ik wel duidelijke ideeën over de inhoud en wat de site moet laten zien. Alleen, hoe de vormgeving eruit zou kunnen zien en hoe je een vriendelijke toegang voor de bezoekers kan ontwerpen, daar had ik niet zozeer een beeld bij. De website is boven verwachting geweldig geworden. Hij is duidelijk, gemakkelijk toegankelijk en ziet er erg artistiek uit met een extreem mooi en gedetailleerd ontwerp. Elk hoofdstuk heeft zijn eigen pagina gekregen. Op iedere pagina zijn diverse creatieve icoontjes geplaatst. Het ene icoontje verwijst naar een muziek-, en/of videofragment, de ander leidt weer naar specifieke achtergrondinformatie over het muziekstuk. Door een handige navigatiebutton kan de lezer makkelijk naar de bovenkant van elke pagina komen. Daar had ik zelf niet eens aan gedacht.

Tijdens de ontwerpfase leverden ze nuttige en creatieve ideeën aan en waren zeer snel en efficiënt in het bouwen van de website in een zeer korte tijd. Last but not least: de Blauwe Krokodil heeft een uitstekende sociale betrokkenheid, wat voor mij een belangrijke reden was om met ze samen te willen werken.

Het samenwerken met de Blauwe Krokodil was erg goed, met altijd een berg energie, humor en onmiddellijke beschikbaarheid

Ik ben erg blij met het resultaat en zeer dankbaar voor hun steun, goede ideeën en het werk dat zij hebben geleverd. Ook dank ik de leden van de afdeling Research van Codarts University of the Arts in Rotterdam, die de ontwikkeling van de website financieel ondersteunde.

www.artoftango.info

Bárbara Varassie Pega

Welke functie heeft jouw website voor jou?

Als man van middelbare leeftijd heb ik de behoefte om terug te kijken op wat ik nou allemaal gedaan heb met mijn leven. Overal vandaan ben ik fragmenten van mijn acteer- en schrijfwerk aan het verzamelen. Deze digitaliseer ik en breng ik samen onder mijn domein. De Blauwe Krokodil heeft het canvas voor de website gemaakt en ik smijt er frank en vrij de ‘klodders verf’ op. Ook daar helpt de Blauwe Krokodil me bij.

“De Blauwe Krokodil maakte het canvas om mijn werk online te kunnen presenteren”

Hoe heb je de samenwerking met de BK beleefd?

Ik  ben me er van bewust dat het bij de Blauwe Krokodil niet zozeer om ‘unieke bezoekers’, maar eerder om de unieke medewerkers draait. 

Bij mijn laatste bezoek  kwam ik erachter wat de meerwaarde is om bij de Blauwe Krokodil mijn site te laten maken en beheren. Samen met Guido nam ik wat kleine veranderingen door. Hij noteerde dit puntsgewijs. Eerst dacht ik, waarom doe je dat niet even gelijk? Maar toen realiseerde ik me:  dat wil hij natuurlijk laten doen door Jamie. Eerder had hij al gezegd dat Jamie alle eer toekwam voor de realisatie van mijn site. Het gaat er om dat we elkaar helpen zodat ieder van ons zijn werk kan doen. De ervaring waarbij ik heel direct deze maatschappelijk betrokkenheid voelde, is absoluut een extra reden om met meer toewijding mijn eigen bijdrage aan de site te verzorgen.

www.coenvanvlijmen.nl

 

Coen van Vlijmen